Groepsaccommodatie: NL-5773-01

SvP

Leven als een echte Bergenaar, op loopafstand van het gezellige centrum met terrasjes en restaurants. Een verborgen plekje in lommerrijk Bergen. Een plek waar u binnen komt, uw schoenen uittrekt en u thuis voelt.

De ruime woonkamer heeft een prachtige lichtinval. De banken en loveseat staan rond de open haard en er liggen boeken en mooie tijdschriften. Een grote doorleefde houten eettafel in de woonkeuken nodigt uit voor lange gesprekken en uitgebreid koken samen. Aan de keuken en woonkamer grenst een aparte speel-/slaapkamer. U kunt de eerste stralen ochtendzon meepikken met een kopje verse koffie, op uw eigen bankje in de binnentuin. De eigen binnentuin is windvrij en zongericht.

Vanuit het vakantiehuis kunt u prima Bergen en omgeving ontdekken. Op zaterdag loopt u zo naar de markt. In de directe omgeving vindt u volop fiets- en wandelmogelijkheden naar tal van fijne bezienswaardigheden. Zo zijn twee poldermolens uit de 16e en 17e eeuw, aan de Meerweg en aan de Voert, de moeite waard. Dat geldt ook voor het zeeaquarium in Bergen aan Zee. Ten noorden van Bergen liggen de Schoorlse Duinen. Dit gebied herbergt de hoogste en breedste duingebieden van Nederland. Alkmaar, de stad van duizend kazen, ligt in de buurt.  • Maximaal 8 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen